søndag den 29. oktober 2017

Bøger jeg vil læse i efteråret


(Flere af bøgerne i indlægget er modtaget som anmeldereksemplarer.)

Vi er godt inde i efteråret, og oktober måned er næsten allerede slut. Tiden går simpelthen så hurtigt, og jeg kan slet ikke fatte at det snart er november.

Min plan var faktisk, at jeg ville have lavet et indlæg omkring de bøger jeg ville have læst i min efterårsferie, men desværre gik jeg hen og fik lungebetændelse. Så alle mine planer, inklusiv læseplaner, gik i vasken. Det betød også at jeg måtte aflyse min tur til Herlufsholm Fantasy Bogmesse, hvilket jeg ellers havde glædet mig rigtig meget til, da jeg havde håbet på at møde den amerikanske forfatter Rainbow Rowell. Heldigvis var der en venlig sjæl der fik fat i en lille signering til mig - helt uden at jeg vidste af det. Tusinde tak til Sofie! Det var sådan en sød tanke, og jeg bliver helt rørt af at tænke på det. Hvis i ikke allerede følger Sofies skønne Youtube kanal, så gå lige ind og tjek den ud her.

Nu til de bøger som jeg har planer om at læse den næste måneds tid. Det er en ret ambitiøs bunke men jeg er allerede godt inde i flere af bøgerne. Det er en god blanding af realisme og fantasy, og jeg kan godt lide lidt variation imellem mine læsninger, så det er helt perfekt. 

Jeg har valgt at læse et eventyr ad gangen i "The Language of Thorns" af  Leigh Bardugo, for at kunne nyde hvert eventyr noget mere. Der er iøvrigt nogle rigtig fine illustrationer i den, som "vokser" for hver side man vender. 
Jeg er derudover også ved at gøre klar til BogForum og derfor er der flere bøger jeg gerne vil have læst inden da. Det er blandt andet "Valget" af Sarah Engell men også Adam Silveras bøger. 

Har i fået læst nogle gode bøger i oktober?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar