fredag den 22. juli 2016

Den rejsende bog – Den lille prins - #PrinsensRejse


Jeg var så heldig at deltage i Rikkes (Flyv med mig) ”flyvende bogklub” i juni måned. Rikke sendte tilbage i april måned bogen Den lille prins af Antoine de Saint-Exupéry afsted til de, som var interesserede i at læse den.
#Prinsensrejse går ud på, at bogen ”Den lille prins” bliver sendt rundt til dem der har lyst til at læse bogen, og som samtidig har en blog eller Instagram profil hvor at de kan dele billeder og tanker om læsningen. 
Læserne får fri mulighed for at læse, tegne og skrive i bogen og det er dét der gør læseoplevelsen rigtig sjov. Man har den i ca. 3 uger, og så skal den videre til den næste læser. 
Den lille prins var en rigtig fin fortællingen, men hvad der virkelig var specielt for mig var bestemt at jeg kunne mærke de tidligere læseres ”ånd” og glæde til bogen. Jeg kunne se hvad de bed mærke i undervejs, samtidig med at jeg selv kunne tilføje noget til de andres noter og på den måde fortsætte ”samtalen”. Det var som at have en lille flyvende bogklub, hvor at man ”kunne tale sammen” og se andres synes på bogen.
Jeg synes at det er en rigtig god idé Rikke er kommet med, og jeg synes det var så befriende bare at kunne skrive og tegne i en bog. Jeg kunne bestemt godt finde på at være med i et lignende projekt igen, eller måske oven i købet starte mit eget.

Hvis I har lyst til at være med, kan I skrive til Rikke på hendes blog eller hendes Instagram profil @enchantedbibliophile – projektet er i gang til april 2017.

Tak til Rikke for at lade mig deltage og lade mig læse og skrive i din fine bog. Jeg er sikker på at den bliver fyldt med endnu mere kærlighed inden at du får den hjem næste år!

1 kommentar: