lørdag den 20. maj 2017

Fairyloot marts unboxing: Anniversary edition

 

Det var med stor spænding da jeg åbnede min første Fairyloot boks tilbage i april. 
Det var min første Fairyloot boks, og jeg er ret sikker på at det ikke er min sidste!

Fairyloot er et firma som hver måned sender bokse ud med et bestemt bogligt tema. Boksende indeholder en helt nyudgivet, engelsk, bog samt 5-7 boglige godter ved siden af. Det kan være alt fra artprints, bogmærker, totebags og meget andet. Man ved aldrig hvilken bog der er i boksen, og det er derfor altid en overraskelse hvilken bog man modtager. 

Boksen for marts måned var min første Fairyloot boks og jeg havde i mange måneder beundret deres kreative bokse. Da jeg så at marts måned var deres 1-års jubilæums udgave, var jeg nødt til at slå til! Månedens tema var "Myths & Monsters". 
I den anledning var boksen, som ellers normalt er sort, blevet lilla, og den pynter nu så fint øverst på min reol! Der var både et artprint med oplysninger om tingene i boksen, to bogmærker af magiske dyr, et havfrue håndspejl, et duftlys, en enhjørninge-lyskæde og et drageskælstørklæde. Det var nogle rigtig fine ting og jeg er især vild med drageskæls tørklædet. I alle deres bokse er der derudover en stofpose som bogen er i. Det er en rigtig fin detalje, og jeg bruger min pose dagligt til at transportere en bog i.

Månedens bog var "Strange the Dreamer" af Laini Taylor som jeg rigtig gerne ville eje. Det er en speciel udgave med blå sider og en speciel første side der er signeret. Jeg helt vild med den her udgave, den er så smuk. Jeg har hørt meget godt om Lainis forfatterskab og jeg kan ikke vente med at dykke ned i hendes univers.

Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller igennem Fairyloot. Prisen for selve boksen er rimelig, men man skal lige vide at fragten er lidt dyr. Der er altid populære bøger i boksen og sjove og anderledes småting i ved. Det er lidt som at have fødselsdag når man åbner boksen og endnu ikke ved hvad der er i den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar