tirsdag den 20. juni 2017

Forfatterarrangement: Malene Sølvsten og forlaget Carlsen om Ravnenes hvisken - bog 2Lørdag den  17. juni var jeg, sammen med en gruppe andre bloggere, blevet inviteret ind af forlaget Carlsen, til at høre om Malene Sølvstens nyeste bog, Ravnenes hvisken - bog 2. 

Ravnenes hvisken - bog 2 udkommer i morgen, onsdag den 21. juni, og hvis du ikke allerede har læst Ravnenes hvisken bog 1, råder jeg dig virkelig til at gøre det! Jeg har ikke skrevet en anmeldelse af bog 1 endnu (den kommer op i løbet af ugen), men hvis du kan lide nordisk mytologi, krimi og aktion, så er denne her serie lige noget for dig. 

Det var mit første blogger arrangement, så jeg var meget spændt. Jeg mødtes med Anne Sofie fra Siamybooks og vi fulgtes hen til forlaget Carlsen. Vi blev taget godt imod på forlaget og mødte de andre søde bloggere. Vi blev ledt igennem Egmont, igennem lange gange fyldt med bøger! En total drøm! 
Vi hilste på Malene Sølvsten, og hendes redaktør Sara Ejersbo, og satte os ved det fineste brunchbord. Vi fik serveret lækker brunch fyldt med frugt, brød, drikkevarer og selvfølgelig - Ravnenes hvisken 2, som stod på bordet. Der var også lavet goodiebags til os, hvor at bogen "Solen er også en stjerne" lå i. 

Malene fortalte historien bag Ravnenes hvisken, hvordan den endte som en bog, om livet som ny forfatter og om handlingen i Ravnenes hvisken 2. Hun fortalte om sin skriveproces og det store researcharbejde hun har lavet forud for bøgerne. Der blev snakket om nørderi, hvordan at det var vigtigt for Malene at historiske og religiøse fakta var korrekte i bogen. Hvordan ser et moselig for eksempel ud efter 150 år? Og kan man stoppe menneskets ældning med en ligning? Der blev nørdet igennem hele formiddagen, og hvor var det bare fedt!
Sara og Malene snakkede om deres samarbejde som forfatter og redaktør, og om hvilke spændende udfordringer man kan komme ud for. Man kan som forfatter blive nødt til at ofre nogle af sine ideer for at skabe en bog der "giver én en knytnæve i ansigtet fra det øjeblik man åbner bogen". 

Formiddagen sluttede af med signeringer af bogen, og vi fik alle et bogmærke og en flot plakat med hjem, som Mette Breth (bag designet af bogforsiderne) havde designet. 

Det var sådan en hyggelig oplevelse, og jeg kunne have siddet og hørt på Malenes nørderier i endnu flere timer! 

2 kommentarer:

  1. Tak for en hyggelig dag - det var så godt endelig at møde dig! <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja og i lige måde! Det var så hyggeligt endelig at møde dig også! <3 <3

      Slet