lørdag den 26. august 2017

Louisiana Literature 2017 - Program

(Billederne er taget fra Louisianas hjemmeside )

Igen i år afholder museet Louisiana festivallen "Louisiana Literature", og jeg er som sædvanligt rigtig spændt. I år har været lidt anderledes for mig (og også derfor at indlægget først udkommer nu, 2 dage inde i programmet) da jeg har haft travlt med nyt universitets studie. Jeg har derfor først mulighed for at deltage lørdag og søndag, og måtte undvære at deltage i torsdags og fredags. 

Jeg har deltaget i Louisiana Literature siden 2013 hvor at min dansklærer anbefalede festivallen, og jeg er kommet der lige siden. Jeg har nogle billeder fra festivallen igennem årene (fra festivallen 2014 og frem) på min Instagram som i kan kigge igennem hvis i er interesserede. Det var faktisk denne festival der fik mig til at starte min Instagram profil og interessen for bloggning. 

Nu til programmet for lørdag og søndag!
Mit program for lørdag og søndag er ikke propfyldt men noget af det sjove ved festivallen, er at gå rundt på museet og lytte til de forskellige forfattere. Man kan nemt blive overrasket over alle de forskellige forfattere og bøger som man måske ikke har hørt om. 
Der er både danske og internationale forfattere med - nogle interviewes, andre læser op af deres værker. Nogle laver en optræden og andre holder koncerter. Der er rigtig mange sjove indslag og der er tit også mulighed for at få signeret sine bøger, hvis man vil det. 

Lørdag: 

Kl. 15:30: Zadie Smith interviewet af Synne Rifbjerg - i koncertsalen. 

Kl. 16:30: Paul Auster i samtale med Siri Husvedt modereret af Kim Skotte - på parkscenen. 


Søndag: 

Kl. 12:30: Valeria Luiselli i samtale med Zadie Smith modereret af Synne Rifbjerg - på parkscenen. 

Kl. 14:00: Chris Kraus i samtale med Jenny Offill interviewet af Lotte Folke Kaarsholm - i koncertsalen. 

Kl. 14:30: Édouard Louis i samtale med Colson Whitehead modereret af Tore Leifer - på parkscenen. 

Kl. 16:30: Suzanne Brøgger i samtale med Jørgen Leth modereret af Stéphanie Surruge - på parkscenen. 

Der er flere indslag der overlapper, og det kan være svært at nå det hele på én dag. Derfor anbefaler jeg, at man tager afsted et par dage, for at kunne nå alle forfatterne, da de som regel optræder mere end én dag. Det kan også være en god ide at notere alle tiderne for sin yndlingsforfatters optrædener ned, da det måske ikke er altid at man får set dem den ene dag, men dagen efter i en samtale med en anden - hvilket i øvrigt altid er ret spændende!

Jeg glæder mig rigtig meget til denne weekend, og jeg er sikker på at det nok skal blive lige så godt som alle de andre år! 

Hvis i er nysgerrige på hvordan at sådan et arrangement ser ud, så har jeg skrevet om sidste års festival her. Skal i afsted i år og i så fald, hvad skal i se?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar