torsdag den 3. august 2017

The Summer Reader Book Tag


Søde Anne Sofie fra Siamybooks taggede mig til at lave sommer tagget "The Summer Reader Book Tag" og jeg var jo selvfølgelig nødt til at lave det! Sommeren er dog ved at være forbi, og de fleste er startet på arbejde og snart skole igen. Jeg har dog stadig ferie og besluttede mig for at det stadig var relevant :-) 
Lemonade: Pick a book that startet off bitter but got better.
Uh det er et svært spørgsmål  men den første bog jeg kommer i tanke om er “Stolthed og fordom” af Jane Austen. Misforstå mig ikke, Stolthed og fordom er en rigtig god bog, men da jeg læste den første gang var det på engelsk. Sproget er gammelt og det tog mig lang tid at komme ind i historien, men da jeg så var omkring midtvejs i bogen blev jeg rigtig bidt af historien. 
Golden sun: Pick a book that made you smile beyond compare.
"Fangirl" af Rainbow Rowell er en rigtig sød fortælling om Cath der skal starte på college og starte et nyt liv alene, uden de vante rammer. Den er nem at relatere sig og har mange søde øjeblikke. 
Tropical flowers: Pick a book set in a foreign country.
Hvis vi skal fokusere på sommerlette bøger vil jeg bestemt anbefale ”Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins som foregår i Paris. Det er en sød og let historie om Anna der starter på kostskole i Paris, får nye venner og møder en sød fyr.
En anden bog der er værd at nævne er ”Cinder” af Marissa Meyer, der er en genfortælling af Askepot som nu er en cyborg i Kina. Utrolig spændende og hurtigt læst.
Tree shade: Pick a book in which a mysterious or shady character was first introduced.
Her stjæler jeg Anne Sofies svar og vælger at gå med Kaz Brekker fra “Six of Crows” af Leigh Bardugo. Han er lederen i en bande af unge forbrydere og han er simpelthen bare så udspekuleret og mystisk. 
Beach sand: Pick a book that was grainy, and the plot barely developed.
Den var svær.. En bog som jeg havde en del problemer med var "Insurgent" af Veronica Roth. 
Green grass: Pick a character who was full of life, making you smile.
Anne, Luna og Mathias fra “Ravnenes hvisken” er forskellige på mange måder men de fik mig til at smile hver især. Anne med sin sarkasme, Luna med sin ligefremme tone og spøjse farver, og Matthias med sine færdigheder og positivitet. Deres venskab og dynamik er så fed. 
Watermelon: Pick a book that had some juicy secrets.
“Six of Crows” af Leigh Bardugo handler om en bande af unge som får en speciel og farlig mission. Det er en broget gruppe som alle hver især holder på forskellige hemmeligheder. 
En anden bog der er værd at nævne er "A Court of Mist and Fury" af Sarah J. Maas, hvpr at der er nogle meget vigtige ting der bliver holdt hemmeligt i de magiske riger. 
Sun hat: Pick a book that had a vast, big universe/setting.
Ravneringene-trilogien af Siri Pettersen. I øvrigt en af de bedste serie jeg længe har læst! Verdensopbygningen er simpelthen så veludført! 
BBQ: Pick a book in which a character was portrayed as a hunk.
Helt klart Rhysand fra “A Court of Thorns and Roses” trilogien. Der er faktisk en del hunks i den serie. 
Summer fun: Pass the tag on. 
Alle er velkomne til at lave tagget! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar