fredag den 7. december 2018

Frokost med CarlsenPuls

(Reklame - inviteret af forlaget)

Søndag d. 28. oktober var jeg inviteret til frokost af forlaget CarlsenPuls, hvor vi var inviteret til at en samtale med forfatterne Ditte Wiese og Karen M. McManus, bogbloggere og Christian og Nikoline fra forlaget. 

Under frokosten blev der talt om forholdet mellem bogbloggere, forfatterne og forlag, og hvordan at man fx. i USA bruger Twitter meget til at interagerer mellem forfattere og deres læsere. Ditte Wiese pointerede at vi her i Danmark også er meget aktive på de sociale medier, men at det i højere grad foregår på Instagram. De snakkede om hvordan at de sociale medier er et rigtig godt sted til at dele flotte billeder af bøger, læseoplevelser og anmeldelser, og at kunne interagerer med hinanden om bøger. 
Karen M. McManus fortalte om hvordan at processen omkring hendes bogudgivelse foregik i USA, og det var rigtig interessant at høre hvor forskelligt den proces er i USA og Danmark. Promovering og markedsføring er fx. en rigtig stor del af en bogudgivelse i USA. 

De talte også om skriveprocesser og presset af at skulle skrive sin anden bog, når ens debutroman klarede sig så godt. 
Ditte fortalte om en kommende bog, der vidst nok udkommer i foråret 2019, og vi var faktisk så heldige at få læst første kapital højt af hende. Karens anden bog "Echo Ridge" udkommer i starten af 2019, og derudover fortalte hun at fortsættelsen til "En af os lyver" udkommer i 2020. 

Til sidst fortalte Christian fra CarlsenPuls om kommende udgivelser for 2019, og jeg kan kun sige at det tyder MEGET godt. 

Mange tak til CarlsenPuls for at have inviteret mig med til så fornemt et arrangement. Det var en utrolig fin måde at holde frokost på, da der var en meget afslappet stemning med rig mulighed for at tale frit med både forfattere og bloggere. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar