fredag den 7. december 2018

YA-event med Kristina Aamand, Lise Villadsen og Malene Sølvsten

(Reklame - inviteret af forlagene)

Lørdag d. 27. oktober var jeg inviteret af CarlsenPuls, Gyldendal Ung og Høst & Søn til et YA-event, inden Bogforums start. Vi var blevet invitere til morgenmad med snak med de tre YA forfattere Kristina Aamand, Lisa Villadsen og Malene Sølvsten. Blogger Kathrine fra Bibliotekattens Bøger stod for samtalen.

Samtalen startede med at de alle tre blev stillet nogle forskellige korte spørgsmål, hvor et af dem blandt andet var, hvilke forfattere de gerne ville møde i virkeligheden. 

Gennem samtalen blev der snakket om YA som genre, og hvad der netop er så særlig ved denne. De argumenterede blandt andet for at genren er med til at vise hvordan det er at være ung, og ikke nødvendigvis vide hvem man er. 
Det var noget jeg kunne nikke genkendende til, da det er så vigtigt at man kan afspejle sig i andre. De nævnte selv at YA jo ikke kun er for de helt unge teenagere, men for alle i alle aldre. 

Der blev også talt om skriveprocesser og om hvilke emner der kan være svære at skrive om. Derudover fortalte de selvfølgelig også om deres seneste udgivelser. Jeg har hverken læst noget af Aamand eller Villadsen, så det var interessant at høre om deres bøger og tanker omkring dem, og deres bøger skal helt sikker læses på et tidspunkt. 

Til sidst blev der fortalt om hvad de skriver på nu, og så var der mulighed for at få signeret bøger. 

Mange tak til forlagene for invitationen, det var en virkelig hyggelig formiddag hvor jeg også havde mulighed for at få snakket med nogle af de andre bogbloggere. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar